Fysiske rammer

Opholdsstedet er beliggende i den mindre landsby Fredsø tæt på skov og strand. Vi har ca. 5 km. til Nykøbing M, med handelsliv, uddannelsessteder og havn, og som en bonus ca. 2 km fra Jesperhus blomsterpark, der tilbyder svømmehal, bowling og aktivitetscenter.

Godt nærområde

For os er placeringen optimal, da den både giver os mulighed for at skærme de unge, men samtidigt giver et bredt udbud af uddannelser, foreninger og aktivitetsmuligheder i nærområdet.

Opholdsstedet rummer 8 værelser til beboere og der er indrettet et selvstændig lejlighed på 1. sal med eget køkken, opholdsstue og soveværelse.

b2

Der er i øjeblikket indrettet musik-rum, træværksted og mindre motionsrum i kælderen. Der er derudover plads til 2-3 øvrige aktiviteter, der løbende kan skifte funktion, efter proces med både de unge og personalet. Der er derudover et mindre udhus, der bruges som motorværksted, og redskabsrum til haven.

Opholdsstedet er beliggende på en stor 4.400 m2 grund, med gode parkeringsforhold, et stor græsplæne (fodboldbane), og lille lund med et kunstigt vandløb og frugttræer. Der er derudover et mindre asfalt-bane, der giver mulighed for hockey, basketball, håndbold mv.

Fred og ro

Den bagerste af plænen er inddraget til køkkenhave.

Det er her tanken at kombinerer de pædagogiske tanker bag garden-farming og urban-gardning, så der dels bliver mindre selvstændige parceller omkring et fællesområde med drivhuse og højbede.

Målet er at haven både giver plads til fysisk aktivitet, fred og ro, samt fordybelse